A fogtömés fáj?
Egyik sem fáj! Lehet nem is kapsz érzéstelenítőt, de érzéstelenítő nélkül sem fáj minimalisan kellemetlen de a fajdalomtol messze all az erzes (szerintem)
Fogszabályzó felrakása pedig kb 2 alkalom abbol az elso a fogadrol keszult lenyomatvetel illetve az egeszet meg egy panoramarontgent elozi meg. A felrakas csak ezutan kovetkezik ami szinten nem faj 😊
Nekem amiket felül tömtek azok nem fájtak. Mielőtt beadta az orvos az injekciót előtte bekente zselével ott, ahova beszúrta, így nem fájt, csak kicsit feszített, illetve egyszer nem oda szúrta a tűt, ahol előtte bekente, hanem kicsit arrébb, az egy picit fájt de kibírható.
Amikor alul töm, ott az injekciót izomba adja, előtte nem keni be semmivel, mert azt mondta ott nincs értelme, mondta, hogy kicsit feszíteni fog, de nekem sokkal elviselhetőbb volt, mint a felső. :D Ráadásul 2-t is kaptam, mert az elsőnél nem nyitottam elég nagyra a számat, így nem tudta beszúrni rendesen. Az alsó fogoromban az egyik fogamban hatalmas lyuk volt, azt még 2 injekció mellett is éreztem, hogy fúrja, de nem volt olyan vészes, 3-5/10 kb.
Összegezve, ki lehet bírni. Ha nagy a lyuk kicsit fáj, de nem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!