Normális az hogy szerdán kihuzták a fogam és még mindig fáj ott az inyem?
Egy hónapja húzták a fogam. Kb. 2 hétig fájt, nem is kicsit. Begyulladt és a gyulladás ráment a nyirokcsomókra, szenvedtem tőle nagyon. Kb. 5 alkalommal kellett visszajárnom utókezelésre. A fogorvos ilyenkor kiöblítette a lyukat és tett bele valamilyen gyógyszerrel átitatott gézdarabot. Ez fertőtlenítette, csökkentette a gyulladást. Naponta 4 szem fájdalomcsillapítót kellett szednem, annyira fájt, a negyediket éjszakánként. Szedtem még mellette antibiotikumot is és öblögetőt is használtam. Enyhe szájzáram is volt, mert alig bírtam nyitni a számat.
Szerencsére már nem fáj, már nem kell visszajárnom kezelésre és fájdalomcsillapítóra sincs már így szükségem. Már csak érzékeny az ínyem. Szóval türelem kell hozzá, idő kell neki, hogy begyógyuljon.
Nekem a bal alsó bölcsességfogamat húzták, előre szólt hogy vissza kell majd mennem, mert azzal baj szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!