Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sok teát iszom főleg fekete...

Sok teát iszom főleg fekete és zöld teát. Sajnos ez megszínezi a fogaim. Napi 3x mosom de mintha nem is használna. Sosem ízesítettem a teát. Gondoljátok ha tennék bele citromot akkor nem lenne annyira erős a színező hatása?

Figyelt kérdés

2016. okt. 2. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

En is nagy teazos vagyok, sajnos ez evvel jar. :/

Fogfeherito cuccokat keruld. Ha olyat hasznalsz, jobban befogja, mert ezeket elvileg kuraszeruen kell hasznalni, es a kura ideje alatt semmit nem szabad fogyasztani, amiben sok a festekanyag. Gondolok itt pl a szimpla feheritos fogkremekre. A zold tea nem szinezi amugy annyira, mint a fekete. Mi lenne, ha elhagynad a fekete teat? Illetve en hasznalok fogselymet is, az is sokat szamit. Meg a rendszeres fogkolevetel a fogorvosnal. Sokan vannak ugy, hogy azt hiszik sarga a foguk, aztan a doki lekapja a fogkovet es szep lesz. Ez teljesen fajdalommentes beavatkozas es tb tamogatott.

2016. okt. 2. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen sokat segítettél!

Ment a zöld kéz.

Rendszeresen járok fogorvoshoz a fogkövem le is szedi majd egy darab van. Akkor lehet elhagyom a fekete teát.

Nem tudtam hogy jobban beszínezi a fogakat ha használok fehérítős dolgokat..

2016. okt. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!