Van olyan fogorvos, aki ezt megcsinálja nekem?
Nagyon közel vannak a fogaim egymáshoz, nem is férnek el, kicsit majdnem mindegyik oldalra van fordulva. Kellemetlen, mert tisztítani nagyon nehéz, pl. fogselymet egyáltalán nem tudok használni, mert nem fér be közéjük, csak elszakad. Most még a bölcsességfogam is elkezdett nőni, ami nagyon rossz, mert a metszőfogaimban is érzem, hogy feszül, ráadásul kilazultak és mozognak, szerintem a bölcseségfogam kinyomja őket a helyükről. Na a lényeg, hogy nem férnek el a számban.
12 éves koromban be kellett tömni a két alsó hatost, és most vettem észre, hogy a tömés alatt tovább romlott a fog. Nem fáj, csak elszíneződött. Arra gondoltam, hogy ne a bölcsességfogam húzzák ki, hiszen az még egészséges, hanem ezt a két rossz hatost, utána pedig fogszabályzóval húzzák szét a fogaim. Ahogy elnézem, bőven kitöltenék még úgy is az ínyem, csak esetleg lehetőségem lenne jobban tisztítani őket, és nem romlanának olyan hamar el.
Vállal ilyet fogorvos? Mennyibe kerül kb egy ilyen kezelés? 21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!