Kifele dőlő fogak kezelése és foghéj? Sos
A helyzet az, hogy gyerekkoromban volt fogszabályzóm, mert az egyik fogam ferdén nőtt. Eddig nem tünt fel, most viszont láttam magamról egy képet, és nagyon zavar hogy a felső fogsorom mint ha kifelé dőlne. Nem durva nagyon, de engem zavar. Ezzel mit fog csinálni egy fogorvos? Milyen kezelés van erre?
Illetve alapból fehérek a fogaim, de én nagyon nagyon fehéreket szeretnék. Rendelői fogfehérítést ajánlanátok elsőnek, vagy ilyen okokból direkt foghéjat is feltesznek? Semmi baj a fogaimmal amiért kéne foghéj,csak ultra fehéret szeretnék!
El fogok menni fogorvoshoz, csak nem akarom hogy hülyének nézzen, szerernék kicsit érteni a témához, de ezzel kapcsolatban nem találtam semmit. Bocsánat ha butaságot kérdeztem és köszi a válaszokat előre is!
Köszönöm válaszod, megkérdezhetem hogy miért? Gyengíti/érzékennyé teszi a fogakat esetleg?
Lehet hogy fogszabályozás lesz a vége, csak kíváncsi vagyok a véleményekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!