Rés a fogaim között?
Figyelt kérdés
Üdv!
3 éven keresztűl volt fogszabalyzom, minden rés eltünt. Utána, egyszer észrevettem, hogy rés keletkezik középen.. a rés nagyobb lett.. a fogszabályzáson rákérdeztem, hogy ez mitől van, azt mondta a fogorvos, hogy majd visszáll.. ez 3 hónapja volt, most leszedték végre a fogszabályzomat, de a kozepso resz megnagyobb... mit tudnek tenni? Helyre lehet hozni? Következő alkalommal emlitsem meg?
2016. szept. 17. 23:29
1/1 anonim válasza:
Szia! Nem kaptál átlátszó éjszakait? Az azért van, hogy ne álljanak vissza. Mivel a fogszabályzó mozgatta őket, így természetes, hogy az eltávolításával elmozdulnak. Nekem fél éve vették le és ha 1 éjszakát nem rakom fel utána alig bírom felpaszírozni. Javaslom válts fogorvost :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!