Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet a fogínyemen lévő...

Mi lehet a fogínyemen lévő kis hólyagocska? Volt ilyen valakinek? Mivel gyógyítható?

Figyelt kérdés
A fogínyemen kialakult olyan átlátszó, kis méretű 1db kis hólyag.Elmegyek fogorvoshoz,csak kíváncsi vagyok mi is lehet.30/N

2016. szept. 20. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha hólyagocska, akkor lehet afta, de ha fog mellett van, akkor gyulladt fogtól is lehet, ha öblögetésre elmúlik, akkor afta.
2016. szept. 21. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Az afta nem múlik el öblögetésre. Ha az akkor majd magától fog elmúlni hiába kenegetsz rá meg öblögetsz úgy sem múlik el hamarabb. De kíváncsi vagyok az orvos mit fog mondani.
2016. szept. 21. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Utána olvastam,hogy az afta bizony öblögetésre,ecseteléssel elmúlhat.De 2ismerősöm azt mondta ez nem afta.Náthás is vagyok,lehet ettől alakult ki,valami vírustól lehetséges?
2016. szept. 21. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Tapasztalatról számolnék be..gyulladt fogínyről van szó,a fogorvos elmondta.Tehát nem afta..
2016. dec. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!