Mivel erősíthetem meg a fogaimat? Calcium Sandos pezsgőtabi? Nagyon érzékenyek és a felső fogaim alja szinte átlátszó.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 15:44
1/11 anonim válasza:
uhh az én fogaim is átlátszóak, úgyhogy én is várom a választ :(
2/11 anonim válasza:
Ugyanez volt a bajom, hiába mostam napi 3x, elkezdtek törni. Minden nap iszom Calcium tablettát és elkezdtem enni sajtokat. Minden nap eszem valamilyet, meg iszom egy pohár tejet. Nem vagyok oda egyikért sem, de a fogaim megerősödtek, nem törnek, semmi bajuk azóta.
3/11 anonim válasza:
első vagyok pedig én nagyon sok tejet iszom. de ezek szerint akkor calcuim pezsgőtablettát kell szedni... és mennyi idő múlva lesz valami minimális eredménye is? és meddig kell szedni?
4/11 anonim válasza:
15.52! Válaszolj légyszíves az utánad következő kérdésre! Mennyi ideig szedted a Calciumot? Én is mindennap iszom tejet és gyakran fogyasztok de sajtokat, de mégis szinte átlátszóak a felső fogaim. Előre is nagyon köszi a választ!
5/11 anonim válasza:
15:57+első vagyok
nekem az alsóak is átlátszóak :( amúgy szedek vitamint de abban csak annyi kálcium van hogy a napi bevitel 25%-a
6/11 anonim válasza:
Az a vitinne kapszula egész jó, meg a sensodyne fogkrém is... bocs a reklámért, de nekem használt!
7/11 anonim válasza:
Én is a sensodyne-t ajánlom. 1-1,5 hónap után van már hatása. Nekem használt.
8/11 anonim válasza:
Nincs semmi baj, ha áttetsző a metszőfogaid rágóéle, sőt.
Gyakorlatilag azért van, mivel a zománc áttetsző, és a rágóél áthajlásában nincs dentin(ami sárgásvörös) ami megszínezné.
9/11 anonim válasza:
15.52 vagyok. Én kb 4 éve iszom minden nap Calcium pezsgőtablettát, nem is hagytam abba, biztos ami biztos.Pár hónap múlva már éreztem a hatást.
10/11 anonim válasza:
9.12! Hány db-ot iszol meg naponta a pezsgőtablettából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!