Szájsebészeten, hogy zajlik egy foghúzás?
Lehet simán kiszedik, csak azért küldtek szájsebészetre, hogyha beletörne, akkor ott tudják megoldani.
Mekem csak akkor varrták, amikor nem állt el a vérzés, de attól is függ, hogy hány fogadat húzzák egyszerre, nem biztos, hogy mind a hármat.
Amúgy kapsz érzéstelenítőt és semmit nem érzel. Nekem volt egy rezekálás a szájsebészeten, ott vágták az ínyem, és varrtak is, 50 perc volt összesen mindennel együtt, de semmi fájdalmam nem volt úgy elzsibbadtam.
Nekem amikor fájt volna a gyökérkezelés, akkor hozzá sem nyúlt többet az orvos, beletett valamilyen tömést, és 1 hét múlva injekció nélkül gyökérkezelte, semmit nem éreztem.
Ha nagyon gyulladt a fogad, akkor gyógyszert szoktak felírni és akkor szedik ki, ha már lement a gyulladás, ilyenkor már hat az injekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!