Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás szájsebészeten...

Foghúzás szájsebészeten mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Letört a fogam és a fogorvos már nem tudja kihúzni. Lehet hogy felvágják az ínyem vagy nem tudom. Fogalmam sincs hogy megy ez, de nagyon félek. :S Valami tapasztalat?
2015. aug. 25. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyire, mert érzéstelenítik. Csak a hangja ahogy húzzák recseg- ropog visel meg.
2015. aug. 25. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem húzták nemrég hátsó fogamat alul,én is csak azt tudom mondani,hogy a fogfúráshoz képest szinte semmit nem érzel,és ha fájt a fogad előtte amit húzni kellett ,akkor a húzás után kifejezetten kellemes érzés tud lenni,hogy már nincs ott a rossz fog.Az érzéstelenítést viszont jól kell végeznie az orvosnak.Van amelyik injekció 10-15 perc után hat,de voltam már úgy hogy pár perc alatt zsibbadtam.És ha zsibbad,akkor már nem érzel semmit csak hogy serceg ropog a rossz fog ahogy húzzák...
2015. aug. 25. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem fáj, mert annyira elérzéstelenítik, hogy én még órák múlva sem éreztem az arcom. Pedig én aztán kényes vagyok.:) Nemrég szedték ki 2x2 fogamat ami le volt törve. A szentkirályi úton voltam és megfogadtam, hogy soha többé nem fogok félni ilyesmitől. Szóval no para!:)

2015. aug. 25. 21:41
 4/4 anonim válasza:

Foghúzásnál nem igazán jellemző az íny felvágása. Inkább akkor, ha pl. egy gyökércsúcs rezekciót végeznek.

Emelővel, vagy gyökérfogóval simán kihúzzák, ha eléggé gyakorlott és ügyes az orvos.

2015. okt. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!