Foghúzás szájsebészeten mennyire fáj?
Figyelt kérdés
Letört a fogam és a fogorvos már nem tudja kihúzni. Lehet hogy felvágják az ínyem vagy nem tudom. Fogalmam sincs hogy megy ez, de nagyon félek. :S Valami tapasztalat?2015. aug. 25. 19:45
1/4 anonim válasza:
Semennyire, mert érzéstelenítik. Csak a hangja ahogy húzzák recseg- ropog visel meg.
2/4 anonim válasza:
Nekem húzták nemrég hátsó fogamat alul,én is csak azt tudom mondani,hogy a fogfúráshoz képest szinte semmit nem érzel,és ha fájt a fogad előtte amit húzni kellett ,akkor a húzás után kifejezetten kellemes érzés tud lenni,hogy már nincs ott a rossz fog.Az érzéstelenítést viszont jól kell végeznie az orvosnak.Van amelyik injekció 10-15 perc után hat,de voltam már úgy hogy pár perc alatt zsibbadtam.És ha zsibbad,akkor már nem érzel semmit csak hogy serceg ropog a rossz fog ahogy húzzák...
3/4 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem fáj, mert annyira elérzéstelenítik, hogy én még órák múlva sem éreztem az arcom. Pedig én aztán kényes vagyok.:) Nemrég szedték ki 2x2 fogamat ami le volt törve. A szentkirályi úton voltam és megfogadtam, hogy soha többé nem fogok félni ilyesmitől. Szóval no para!:)
4/4 anonim válasza:
Foghúzásnál nem igazán jellemző az íny felvágása. Inkább akkor, ha pl. egy gyökércsúcs rezekciót végeznek.
Emelővel, vagy gyökérfogóval simán kihúzzák, ha eléggé gyakorlott és ügyes az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!