Az igaz hogy szájsebészeten nem fáj a foghúzás?
Pont tegnap voltam foghúzáson.A felső bal bölcsességfogamat húzták ki.Azt hittem beszarok.Úgy éreztem semmit nem ér a fájdalomcsillapító.De mondjuk az egész kb. 1 percig tartott.Bele gondolok hogy előtte 1 hétig szenvedtem, aludni se tudtam.
Viszont alul jobb oldalt szájsebész szedte ki a fogam.A beavatkozás közben nem éreztem semmit.Na de utána!!!
Sziasztok!
Nekem mindig az egyetlen félelmem volt a fogorvos és a szájsebész.
5évig nem voltam fogidokinál,mert sosem kaptam érzéstelenítőt,mult7en elmentem kaptam érzéstelenítőt meg sem éreztem ahogy 1 mozdulattal 2 fogamat kipenderítette.
Most viszont mennem kell majd szájsebészetre,csak hétfőn tudok bemenni,sajnos.
Véleményem az hogy aki több napig húzza - halassza a dolgot annak fáj ha van érzéstelenítő,ha nincs,mivel szarig be van gyulladva.Aki 1ből elmegy annak pedig nem fáj.
Nekem bölcsességfogamat szedik ki a szájsebészeten,remélem nem vésik hanem húzzák,és hogy nem fog fájni,mert sírógörcsöt kapok ott a székbe mint 1 fos 3éves gyerek :S
Igaz az ,hogy ha bölcsességfogat szednek ki szájsebészeten ,akkor 2 napig benn kell maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!