Feleslegesen mentem fogorvoshoz? Mit tehetek most?
* borzalmasan
** gyökérkezelni
(Bocsi, egyszer lefagyott a telóm miközben a kérdést fogalmaztam)
Valami fém eszközzel ütögette amúgy. Majd a mellette levőeket is. Egyik sem fájt. Aztán jobban ütögette. Az sem fájt.
Amúgy csúnya nagyon. Eddig hófehér fogaim voltak. Nincs fogkövem se, ami elszinezné, mert nem is kávézok, nem drogozok, nem cigizek. Még az a bizonyos, fájós fogam is szép fehér volt. De szürke tömés van benne és nem merek nevetni azóta. Persze hallottam (jóval később a tömésem után), hogy létezik fehér tömés, de már késő. Vagy majd legközelebb.
sajnálom :(
sajnálom,hogy elrontott a fogadat az orvos!
máshoz menjél és előtte érdeklődj,információkat szerezzél az orvosokról ,sok embertől hogy milyen az orvos,érti e azt a dolgot,munkáját amit csinál ,hogyan áll az emberekhez,ha valami bajuk van...stb
sok sikert,jobbulást kívánok!
tejes dolgokat kell enni,tejtermékeket fogyasztani az jó a csontoknak,fogaknak is!
kerülni kell a szénsavas,cukros üdítőket!
Köszönöm a bátorítást! Most épp érdeklődőm ismerősöknél a fogdokikról.
A tejtermék számít ilyen korban? Azt értem, hogy kálciumforrás. Egy gyereknek még én is mondtam volna, de elértem életem felét. Én nem növekszem már, csak leépülök. Szemüvegem is lett pár éve.
27 évesen leélted életed felét? JÓ esetben ez még csak az egyharmada. :-)
Amúgy nekem sem fájt ütögetésre a fogam, mégis kellett gyökérkezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!