Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 25 évesen hogy lehet megszokni...

25 évesen hogy lehet megszokni a fogszabályzót? Érdemes belevágni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt elsősorban a beszédre...ugye dolgozom, telefont felvenni, idegenekkel beszélni, meg fogják érteni,amit mondok? A munkatársak nem piszkáltak titeket miatta? Párkapcsolat szempontjából mennyire zavaró? Ti belevágnátok?

2016. szept. 12. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Én 21 éves vagyok, fiú és ha lesz (márpedig gyanús, hogy kell) már vizionálok magam előtt egy üres 2 évet...
2016. szept. 12. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Szívem szerint én is ezt tenném, de nem tudom a munkahelyemet otthagyni....:D
2016. szept. 12. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat szempontjából mennyire zavaró?

Én mit nem adnék egy fogszabályzós szépségért :$

2016. szept. 12. 20:12
 4/8 anonim válasza:
Az ilyen fogra ragasztott cuccok egyáltalán nem zavaróak a mindennapi életben, azon kívül, hogy esetleg nem mindenkinek tetszik a látvány. A nagyobb, kivehető monstrumokat pedig ne akkor viseld, amikor másokkal kommunikálsz, hanem mondjuk otthon, és akkor nem gond. Én mondjuk suli közben hordtam fogszabályzót, és ha ott nem piszkáltak vele, akkor egy érettebb, felnőtt környezetben még annyira se fognak.
2016. szept. 12. 20:18
 5/8 anonim válasza:
18/L vagyok és nekem is van. Se beszédbe se semmibe nem zavaró:D én mèg szeretem is:D
2016. szept. 12. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Ezt a beszédes dolgot pl a harapásemelőre értem, mert itt az oldalon elég sok mindenki írta, hogy nem tud miatta beszélni...

Köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 13. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
En is 18 eves lany vagyok.Igaz nincs harapasemelom de abba is belelehet jonni egyik osztalytarsam is harapasemelovel furan beszelt,eleinte.Es kb egy hetig en is furan beszeltem pedig nekem nem volt harapasemelom.:)Es en is ugy gondolom ha suliban nem piszkalnak akkor munkahelyen foleg nem:)Es en tuti belevagnek letelik az az 1-2 ev es lesz egy szep fogsorod:)es megeri ezeken atesni:)
2016. szept. 13. 18:14
 8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar semmibe. Max egy kicsit fáj miután megszorítsák. De beszédbe sem az evésbe nem zavar, sőt még párkapcsolat szempontjáből se. És igen, vágj bele. Tényleg megéri kivárni azt az 1-2 évet és utána pedig nagyon sokáig szép mosolyod lesz.
2016. okt. 2. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!