Sohasem késő fogszabalyzot hordani?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok egy olyan fiúról akinek szépek,feherek es egeszsegesek a fogai csak rosszul állnak? Elore koszonom2016. szept. 8. 21:21
1/7 anonim válasza:
Nem, de komoly dolog. 1-2 évig kell hordani, a beállítás alatt és utána pár napig nagyon fájdalmas lehet, és persze nem olcsó. De megéri, mert nemcsak szebb lesz az ember fogsora, de egészségesebb is.
2/7 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom
2016. szept. 8. 22:44
3/7 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem lazul meg a fog? Allandoan novesben van, es szepen arra no amerre akarjuk? Xd evvel nem vok tisztaban
2016. szept. 8. 22:45
4/7 anonim válasza:
De meglazul, pont ez a fogszabályzás lényege. Amerre vándorol a fog, előtte leépül az állkapocscsont, mögötte meg lassan felépül.
5/7 anonim válasza:
Ha fiúról beszélünk nem pedig férfiról, akkor egyértelmű, hogy nem késő..
6/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm 23 évesen kezdett el fogszabályzót hordani. Szerintem nem ciki.
7/7 anonim válasza:
Ja de arra számíts, nem tudom hány éves vagy, hogy felnőtt korban nehezebb szabályozni a fogakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!