Az normális ha fogtömés után hidegre érzékeny a tömött fog?
Figyelt kérdés
A fogamból pár hete letörött egy nagyobb darab hétfőn voltam fogorvosnál be is tömte de azt vettem észre hogy érzékeny lett a hidegre az a tömött fog ez normális?2016. szept. 2. 17:43
1/5 A kérdező kommentje:
egy magán dokinál voltam teljesen fullos felszerelése volt,a tömés 13 ezer volt, szerintem nem követ el ilyen hibát egy ilyen orvos vagy mégis? 12-én megyek vissza hozzá mer van még egy lyukas fogam
2016. szept. 2. 17:47
3/5 anonim válasza:
Elvileg lehet érzékeny, de ha úgyis mégy vissza hozzá és addig nem múlik, szerint említsd meg a dokinak.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi ha nem múlik el arra megmondom neki
2016. szept. 2. 18:17
5/5 Snorri válasza:
Nekem is volt ilyen egyszer. Azt mondta a dokim (aki a legjobb), hogy előfordul, lehetek érzékeny magára a tömőanyagra. Elvileg valamikor megszokja a szervezet, és elmúlik, de segíthet rajta, ha kiszedi a tömést, tesz bele valamilyen másfajtát, ideiglenesen, aztán x idő múlva visszacseréli. Úgy voltam vele, hogy ha egy mód van rá, akkor ne. Vártam. Nem tudom mennyi idő telt el, de nem kevés, fogalmam sincs, de megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!