Mit csináljak, ha rettegek a fogorvostól?
Ki kell húzni az egyik fogamat, és rettegek tőle, a fájdalmat nem jól viselem.
10-ből 9 ember azt mondja, hogy rettenetesen fáj és a hangja is iszonyatos. Egyszer elkísértem anyukámat, már az injekció beadásakor sírva jött ki, előtte volt benn egy nő, ő pedig ordítozott. :/ A szomszéd férfinak is húzták nemrég, mondta, hogy majdnem odapisilt.
A fogorvostól félek a világon a legjobban.
Szia!
Én is baromira féltem a fogorvostól, mert gyerekkoromban feleslegesen kihúzta egy fogam, plusz rosszul is tömött be egy másikat (nagyon fájt mindkettő, pedig érzéstelenítettek), a tömés pedig 1 éven belül kiesett. Ez az ingyenes sulifogorvos volt.
Ott tátongott a nagy lyuk több mint 15 évig a fogamban, inkább elviseltem hogy gyakran begyulladt és fájt, mire rászántam magam és elmentem magándokihoz. 2 injekciót kaptam tőle és úgy adta be, hogy alig éreztem. A foghúzás sem fájt, pedig csak több darabban tudta kiszedni, mert a felszíne teljesen le volt törve. Egy picit kellemetlen volt persze, de simán kibírható.
Szóval szerintem nézz utána neten, hogy kiről írnak jókat és inkább fizess rá 1-2 ezer forinttal többet...
Nekem szerencsém volt, mert a rossz élmény után amíg 15 éven keresztül elkerültem a fogorvost, 1 fogam sem romlott el. Ezek után viszont már szívesebben járok ellenőrzésre is. :)
Anno engem is jól beilyszetettek hogy hú de fáj mikor még nem kellett húzni, szerencsére mikor kiderült hogy van egy húzni való fogam munkatársam mesélte hogy neki se volt semmi, a dokinál viszont nagyon beparáztam úgyhogy ő átment egy másik vizsgálóba (magán, halál jófej 160 centis 30-as nő, amolyan "mindenki nyugodjon le a p...ába tudom mit csinálok" kisugárzással) addig egy fiatal aszisztens csajjal beszélgettünk, ő is mondta hogy ebben a rendelőben még senki se panaszkodott.
Doki visszajött, szuri, 5 perc múlva már kint is volt a fog (haza is vihettem egy dobozban :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!