Esetemben segíthet a fogfehérítés?
Sosem volt fehér fogam, bár minden este és reggel alaposan mosom, szájvizet is használok. Igaz dohányzok, de már gyerekként sem voltak fehérek. Egészségesek, hál'Istennek még sosem volt lyukas fogam, de nem fehérnek nőttek(tört fehér- sárgás közöttiként írnám le). A fogorvosom sosem mondott rá semmit, szerinte örüljek, hogy egészséges, de egyre inkább zavar.
Van olyan fogfehérítő eljárás ami ezen segít? A cigarettát elhagyom(ezért is). Vagy így jártam?
Ezek szerint neked nem jött át amit írtam.
Gondolom te is látod milyen színű a te fogad, az anyukádé, a szomszéd Julié, meg a Pistáé és össze tudod hasonlítani, hogy a tiéd különbözik azoktól(gondolom nem Hollywoodban élsz, ahol mindenkié egyforma fehér).
Ez nem reklámhatás. Pusztán fehérebb fogakat szeretnék, mivel az enyém jóval sárgább másokénál.
Nem említettem olyat, hogy magamnak, népi gyógyászat kurzuson fehéríteném.
Kár volt ezért billentyűzetet ragadni.
Ülj le, egyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!