Felül lyukas a fogam, hova kapom majd az érzéstelenítőt? Fáj a fogtömés?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 21:19
11/15 anonim válasza:
Én azt értem hogy van más fajta is de állitólag ez a "legnépszerűbb".Sajnos nekem nem volt ilyen szerencsém mint neked.Nekem foghúzásnál derült ki hogy allergiás vagyok rá miután beszúrta a mentő vitt el:) csak gondoltam leírom nem akartam senkit rémisztgetni:) kérdező neked meg sok sikert!:)
12/15 anonim válasza:
Uh, erről a kérdésről eszembe jutott a jó öreg SZTK-s fogtömések még általános iskolában. A dokinéni azt mondta, nem kell érzésteleníteni, nem olyan nagy a lyuk. Mondjuk nem is fájt a fúrás, de akkor is, nem így kell kezelni egy félős gyereket.
Amúgy ha kapsz érzéstelenítőt, nem fáj, a fúrás meg aztán végképp nem.
13/15 anonim válasza:
Nyilvan egyedi erzekenysegtol fugghet. Nekem a sima tomeshez nem kellett erzestelenito. A furo persze kellemetlenul razza az ember alkapcsat, de azert nem kibirhatatlan a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!