Felül lyukas a fogam, hova kapom majd az érzéstelenítőt? Fáj a fogtömés?
Attól függ mennyire lyukas, ha nem kell gyökérkezelés, akkor fájdalom nélkül be lehet tömni érzéstelenítés nélkül is.
Ha a röntgen alapján gyökérkezelés is kell, akkor fogsz kapni a fogad köré érzéstelenítő injekciót. Ezt a fogínybe adják, és a szájpadlásba (nekem volt már több ilyen) ha jó fej a doki, akkor a szuri előtt fúj egy kis Lidocain-t az ínyedre, de akkor is könnybe fog lábadni a szemed.
:)
Utolsó, remélem, büszke vagy magadra, amiért ilyen baromságokkal rémisztgeted.
Méghogy érzéstelenítés nélkül kibírni a tömést... még a tömés utólagos (tömés utáni napon történő) fúróval történő alakítgatását is nehéz kibírni, mivel nem vagy elzsibbasztva. Ne beszélj zöldségeket légyszi.
Hát azt mi nem tudhatjuk, mi vitte rá, hogy oda adjon, reméljük, most nem kell majd.
Előzőnek: nem okoskodok, nyugi van, a lidokain mellett van még érzéstelenítés, biztos, hogy kaptál valamit, mert kiugrottál volna az ablakon. Nekem tömtek érzéstelenítés nélkül, illetve nekikezdett a doki, én szóltam, hogy állj, qrvára fáj, és akkor csapott a homlokára, hogy bakker, nem adta be a szurit. Vén szenilis volt, el is rontotta a tömést, na de halottakról vagy jót, vagy semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!