Fogszabályozó, foghúzással 17 évesen?
Ez nem igaz, hogy nem lehet húzás nélkül. Csak TB-re ilyeneket nem csinálnak.
Két lehetőséged van, vagy bevállalod most a húzást és megcsináltatod TB-re vagy vársz, gyűjtész pénzt olyan eljárásra ahol nem kell húzni.
Nekem két lehetőségem volt. Az egyik a foghúzás, a másik az állkapocsműtét. Súlyos torlódásom egy felső túlharapásom volt. Végül a foghúzás mellett döntöttem. Ne félj! 30 foggal is lehet normális életet élni :)
14/l
Szia! :) Én is kicsivel a 18. születésnapom előtt kaptam fogszabályzót és 2 fogamat húzni kellett. Sajnos nekem volt 1-2 komplikáció (beletörtek a foggyökerek az ínyembe), amiket csak szájsebészeten tudtak eltávolítani, ami nagyon nem volt kellemes... :D De! A felső fogsoromon,ára már teljesen kiegyenesedtek a fogaim és a kihúzott fogak után hagyott rések is kezdenek összehúzódni. Nagyon zavartak a csálé fogaim, így semmiképp sem bántam meg. Eddig csak egyszer volt olyan, hogy szinte elviselhetetlenül fájt 1-2 napig, az az egyik meghúzás után volt, de azóta sem. Persze néha felséri a számat, de erre van a viasz...:) Most várom, hogy az alsó fogsorra is feltegyék, bár azt leginkább a mélyharapás javítása miatt.
Egy szó, mint száz, sok kellemetlenségen kellett keresztül mennem, (valamint iszonyú drága is, mert már nem mehettem támogatottra) de örülök, hogy belevágtunk. Életemben először mondta valaki nekem, hogy "Szépek a fogaid!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!