Nem lesz baj a ha később megyek el fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma letörött egy nagyobb darab a felső részen a hátsó fogamból(kb. majd nem a fele) egyenlőre nem fáj meg a hidegre sem érzékeny.
De csak jövőhéten tudok elmenni fogorvoshoz mer arra kaptam időpontot, nem lesz gond ha addig így letörötten marad?
Vagy inkább menjek el egy másikhoz?
2016. aug. 2. 20:24
1/3 anonim válasza:
Nagy eséllyel halott az a fog, azért tört le, és azért nem fáj. Én is így jártam, úgy halt el, hogy semmi panaszt nem okozott soha.
Ha nem sebesíti ki a szádat, szerintem nem nagy gond, de nagyon kell vigyázni, hogy ne törjön tovább, mert akkor előfordulhat, hogy nem lehet koronát tenni rá, és csak kihúzni lehet már. (Ezt annak idején a fogorvosom mondta nekem, mikor hasonló cipőben jártam.)
2/3 anonim válasza:
Addig óvatosan egyél a másik oldalon.
3/3 A kérdező kommentje:
Az evéssel nem lesz gond mer tegnap kezdtem el ezt az 5 napos dr steinberger féle tisztió kúrát úgy hogy nem ehetek sokat
2016. aug. 3. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!