Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a hüvelyk ujjadat hátra...

Ha a hüvelyk ujjadat hátra dugod amennyire csak tudod a szádban kb majdnem lenyúlsz a a torkodon és a felső részen "mintát veszel" akkor nektek az milyen szagú? Illetve meg e van még a mandulátok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 16:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Igen! Nekem is gyakran kapar és reggel mindig érzékeny.2-3 havonta megyek gégészetre a torkom miatt,szedem a gyógyszereket,gargalizálok,mégsem javul.Nekem is voltak mandulakövek,de szerencsére az megszünt.Próbáld kiszedni mert ronda meg hát a rossz lehelet.Amúgy majdnem mindenkinek van,csak van aki könnyebben viseli ha a torkában túrkálnak.Én egyből öklendezek.

[link]

[link]

2016. aug. 3. 18:39
 12/26 A kérdező kommentje:
Próbálgattam tegnap este kiszedni, de hiába nyomkodom, érzem hogy ott van de meg se moccan, aztán pedig öklendezek. Lehet kikéne műttetni a manduláim? Végülis elég régóta fennállhat ez a krónikus torokgyulladás, a reggeli tünetek alapján.
2016. aug. 3. 18:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Te miért nem szedeted ki a tieidet?
2016. aug. 3. 18:45
 14/26 A kérdező kommentje:
(Mandulákra gondoltam)
2016. aug. 3. 18:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Mert nekem a torkom van mindig begyulladva,a manduláim nem,és így nem veszik ki,mert nem indokolt a doki szerint.Én szeretném kivetetni. Szerintem a te manduláidat ki fogják venni,nagyon csúnyák.A mandulakő kijön ha megnyomod,csak hát tudom,hogy kellemetlen.
2016. aug. 3. 19:10
 16/26 A kérdező kommentje:
Jobb lett volna ha már kis koromban kiveszik :( szóval ebből doki lesz :(
2016. aug. 3. 19:19
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen,jobb ha elmész orvoshoz!A Gégészetre menj és minél előbb.Ird meg mit mondott a doki.
2016. aug. 4. 08:19
 18/26 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, írt fel rá antibiotimumot és azt mondta hogy csak bakteriális fertőzés.. hát szerintem ez nem az, már 7. szemnél tartotok a 14ből és ugyanúgy néz ki a manulám..és a szaga is ugyanolyan rossz
2016. aug. 13. 18:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Jó,hogy elmentél dokihoz.Nem mondta,hogy vetesd ki a manduláid?Mutasd,most milyen a torkod.Nekem sem javul,érzékeny és vörös mint mindig.Az uvulám is meg van nagyobbodva.Jövő héten megint megyek a gégészetre,addig gargalizálok sós vízzel.Kanál nyéllel megnyomkodtam a manduláimat,jött ki belőle mandulakő.Nincs begyulladva,de nem bánnám ha kivennék végre.
2016. aug. 21. 09:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Kapard le a nyelvedről a lepedéket,ha van.Nyújtsd ki a nyelved amennyire csak tudod és hátul a torkodnál a nyelvgyökről kiskanállal távolítsd el a lepedéket.Szagold meg és ha nincs kellemetlen szaga,akkor a leheleteddel sincs gond,bár a fogaidat sem ártana megnézetni.Én naponta megtisztítom hátul a nyelvem,nem kellemes,öklendezek közben.
2016. aug. 21. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!