Ha a hüvelyk ujjadat hátra dugod amennyire csak tudod a szádban kb majdnem lenyúlsz a a torkodon és a felső részen "mintát veszel" akkor nektek az milyen szagú? Illetve meg e van még a mandulátok?
"Meg e van mèg a mandulátok?"
Paulo Coelho
Hogy megtudd, így kell írni: "Illetve meg van-e még a mandulátok?"
Megvan a mandulám (mind a kettő, bár nekem az egyik nagyobb mint a másik), a szagot tekintve gyengén érzeni, de nem vészes. Néha amúgy vannak mandulaköveim, olyankor a szájszag is erősebb.
"Hogy megtudd, így kell írni: "Illetve meg van-e még a mandulátok?""
Hogy megtudd, így kell írni: Illetve MEGVAN-e még a mandulátok?
On: Nekem semmilyen szaga nincs, van mandulám. Nekem a nyelvem hátulja büdi, pedig sikálom fogkefével, amennyire elérem, és épp nem kell öklendeznem miatta.
Nekem megvannak a manduláim,de az egyik sokkal nagyobb.Ha ledugom az ujjam a torkomba,én semmi szagot nem érzek,csak hátul a nyelvgyökömön van fehér lepedék,annak van kicsit kellemetlen szaga.Le szoktam kaparni kiskanál humorú felével,akkor szoktam öklendezni.Amit látsz a manduládon,az mandulakő lehet,azokat ki kellene szedni.A garatfeflex miatt természetes,hogy öklendezel,ezzel mindenki így van.Én az orvosnál is öklendezek,ha a torkom vizsgálja,lenyomja a nyelvem vagy ledugja a gégetükröt.
Menj el gégészetre,nézesd meg a torkod,kellene csináltatnod garatváladék vizsgálatot is.Mutass képet a torkodról.Egyébként hány éves vagy?
Rondák és nagyok a manduláid,Látom a te torkod is tele van hólyagokkal,mint az enyém.A mandulakövek is jól látszanak,szedd ki vagy szedesd ki a gégészeten,mert rossz leheletet okoznak.A nyelved nem látszik fehérnek,de a manduláid lyukacsosak és vörös a garatod.Krónikus torok gyulladásnak látszik.Nekem is az van.Az enyém ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!