Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a hüvelyk ujjadat hátra...

Ha a hüvelyk ujjadat hátra dugod amennyire csak tudod a szádban kb majdnem lenyúlsz a a torkodon és a felső részen "mintát veszel" akkor nektek az milyen szagú? Illetve meg e van még a mandulátok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 16:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

"Meg e van mèg a mandulátok?"

Paulo Coelho

2016. aug. 2. 16:37
 2/26 A kérdező kommentje:
Ebből sokmindent nem tudok meg...
2016. aug. 2. 17:42
 3/26 anonim ***** válasza:

Hogy megtudd, így kell írni: "Illetve meg van-e még a mandulátok?"

Megvan a mandulám (mind a kettő, bár nekem az egyik nagyobb mint a másik), a szagot tekintve gyengén érzeni, de nem vészes. Néha amúgy vannak mandulaköveim, olyankor a szájszag is erősebb.

2016. aug. 3. 01:16
 4/26 anonim ***** válasza:

"Hogy megtudd, így kell írni: "Illetve meg van-e még a mandulátok?""

Hogy megtudd, így kell írni: Illetve MEGVAN-e még a mandulátok?

On: Nekem semmilyen szaga nincs, van mandulám. Nekem a nyelvem hátulja büdi, pedig sikálom fogkefével, amennyire elérem, és épp nem kell öklendeznem miatta.

2016. aug. 3. 01:35
 5/26 A kérdező kommentje:
Nekem valamennyire savanykás szaga van, nemtudom hogy ez mennyire érződhet a számon? Mandulakövem talán van, biztosra nem tudom, kis fehér pöttyöt látok de viszont nem tudom kipiszkálni mert akkor öklendezek. Sajnos kialakult egy kisebb fajta fóbiám is emiatt, nem merek senkivel szemtől szemben beszélni, félek hogy elundorodnak a szagtól, ha egyaltalán van és így a fiúknak sem engedem hogy közeledjenek pedig van egy, akivel nagyonjól kijövök :(
2016. aug. 3. 07:02
 6/26 A kérdező kommentje:
4/5-ös, és neked attól hogy a nyelved hátulja büdi van szájszagod is?
2016. aug. 3. 07:06
 7/26 anonim ***** válasza:

Nekem megvannak a manduláim,de az egyik sokkal nagyobb.Ha ledugom az ujjam a torkomba,én semmi szagot nem érzek,csak hátul a nyelvgyökömön van fehér lepedék,annak van kicsit kellemetlen szaga.Le szoktam kaparni kiskanál humorú felével,akkor szoktam öklendezni.Amit látsz a manduládon,az mandulakő lehet,azokat ki kellene szedni.A garatfeflex miatt természetes,hogy öklendezel,ezzel mindenki így van.Én az orvosnál is öklendezek,ha a torkom vizsgálja,lenyomja a nyelvem vagy ledugja a gégetükröt.

Menj el gégészetre,nézesd meg a torkod,kellene csináltatnod garatváladék vizsgálatot is.Mutass képet a torkodról.Egyébként hány éves vagy?

2016. aug. 3. 07:23
 8/26 A kérdező kommentje:

[link]

17 éves vagyok :)

2016. aug. 3. 16:51
 9/26 anonim ***** válasza:

Rondák és nagyok a manduláid,Látom a te torkod is tele van hólyagokkal,mint az enyém.A mandulakövek is jól látszanak,szedd ki vagy szedesd ki a gégészeten,mert rossz leheletet okoznak.A nyelved nem látszik fehérnek,de a manduláid lyukacsosak és vörös a garatod.Krónikus torok gyulladásnak látszik.Nekem is az van.Az enyém ilyen:

[link]

[link]

2016. aug. 3. 17:44
 10/26 A kérdező kommentje:
Esetleg okozhatja ez azt is hogy reggelente sokszor úgy ébredek hogy kapar a torkom és az orromon alig kapok levegőt?
2016. aug. 3. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!