Foghúzás magándokinál. Mennyire fog fájni? Meddig fog
tartani?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok.Ez lesz az első ilyen nagyobb beavatkozásom.Ezzel a fogammal már pár éve szenvedek.Sokszor igencsak megkínoztak sztk-s dokik,így baromira félek.Gyökérkezelésem volt,de most már ki kell húzni.A fogam ketté is tört,így még inkább félek,hogy mi fog történni.Hiszen az ínyem is begyulladt kicsit.
Mire számítsak ilyenkor?Meddig kell ott ülnöm,mennyit fogok belőle érezni?
Én magán fogorvoshoz járok. Nemrég húztak 2 bölcsességfogat. Nem éreztem semmit, és maga a foghúzás is csak pár perces volt
2016. júl. 30. 20:30
2/6 anonim válasza:
Kb 10 percet fogsz várni. Ha be van gyulladva a fogad, haza fog küldeni, de így is felszámolja a kezelés árát. Kb 3 nap múlva kell visszamenned. Most fél órát kell várnod, mert bejött egy pénzesebb beteg. Aztán megkapod az injekciót, és még 10 percet kell űcsörögnöd, a rohadt meleg váróban. Aztán behívnak, és se szó se beszéd kikapják a fogadat. Kb 50000.- ből megúszod az egészet.
2016. júl. 30. 22:48
3/6 anonim válasza:
Nekem a magánorvos 10 éves koromban kihúzott egy tejfogamat mert már ránőtt a csontfog.Elérzéstelenítette, úgyhogy nem éreztem semmit csak nagyon zsibbadt.Utána este meg nem ehettem, és nagyon zsibbadt akkor is.Aztán pár óra múlva meg kiment a hatása.Nagyjából ennyi.
2016. júl. 31. 08:32
4/6 anonim válasza:
Milyen 50.000? Nekem impaktált bölcsességfogat műtöttek feltárásban 30-ért méregdrága helyen. Sima húzás maximum egy tízes.
2016. júl. 31. 09:18
5/6 anonim válasza:
tegnap 22:48
Ne írj már hülyeségeket!!!!!
Ha gyulladt a fog tényleg nem húzza ki, de nem számolnak fel semmit. Mivel nem végzett munkát a doki.
Az érzéstelenítésre sem kell várni 10 perceket, hogy hasson. Egy foghúzás ára sem 50 ezer forint. Nekem magándoki tavaly 8000 forintért húzta ki a fogam.
Nem fájt, nem éreztem semmit.
Ja, és nem engedett senkit elém mert az illető pénzes vagy sem. Magándokinál mindig időpontot kell kérni!!!
2016. júl. 31. 10:29
6/6 anonim válasza:
Ha jó az érzéstelenítés akkor nem fáj de nem is kellemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!