Kaposvári fogszabályozás? Kit javasoltok?
Szeretném az alsó fogsoromat szabályoztatni, mert nagyon zavar. Mivel az év nagy részét Kaposváron töltöm, gondoltam, ott szeretném megcsinálni (az ellenőrzések miatt). Rákerestem, hogy kiknél van ilyen lehetőség, de néhány kivétellel (dr. Vajda Levente, dr. Gordán Rita) sem elérhetőséget nem találtam, sem leírást. Így gondoltam, megkérdezem, hogy kinek mi a véleménye azokról, akik szintén Kaposváron szabályoztatták a fogaikat, és hogy kb. milyen összegre kell számítanom egy fogsor esetében. Ja, és még egy kérdés: ilyen esetben is kell a fogorvostól beutaló/javaslat, vagy elég, ha csak bejelentkezek és ott felmérik?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! :) 21/L
Köszi szépen! :)
Néztem a honlapját, nagyon szimpatikusnak tűnik, és azért az árajánlatot nézve és összehasonlítva dr. Vajda Levente árlistájával sokkal barátibbnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!