Eléggé rendetlenül állnak a fogaim,20 éves leszek, a fogszabályozás tényleg sosem késő?
Eddig nem zavart, de olyan közösségbe kerültem, ahol szinte mindenkinek tökéletes a fogsora, és bánt, hogy az enyém nem az. Sőt elvileg nyelvtolásos is vagyok, és kicsit pösze - pont a fogaim miatt. Szeptembertől egyetemista leszek Pesten, tudtok itt ajánlani jó fogszabályozó szakorvost? Nagyon sokba fog nekem ez kerülni? Már olvasgattam itt kérdéseket, nézelődtem az interneten, és hát nagyon nem mindegy, hogy egy ív 170 ezer forint vagy "csak" 100 ezer forint.
Esetleg van itt olyan ember, aki egy fotóról meg tudja állapítani, hogy mennyire gáz a helyzet? Tudom, hogy erre valók az orvosok, de csak szeptemberben kerülök fel Pestre, és akkor úgy mennék oda, hogy nem akkor fogom magam rágni, hogy kell-e fogszabályozó vagy sem. Még munkát is tudnék vállalni nyáron, hogy legyen egy kis tőkém a kezelésekhez; mert a dolgozást az egyetem mellett nem tudom, mennyire tudnám csinálni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!