Ha a lyukas fogam nem fáj akkor elég rá a tömés? Mikortól kell gyökérkezelés is?
Hat! Nem megbantasbol de eleg felelotlenek a szuleid....
De gondolom ezzel te is tisztaban van a leirtak alapjan!
Mennyi idos vagy?
Mindenkinek van "sajat" fogorvosa akihez tartozik vagy nem is tudom hogy mondjam! Valoban vannak rossz fogorvosok de azert mert a szuleidnek rossz tapasztalatai vannak nem biztos hogy neked is az lesz! :)
Lehet hogy fajni fog de mivel nem engedhetitek meg magadtoknak (sajnos) ezert minel elob menj el es ha om ennyire nem foglalkounak veled old meg sajat magad, egy baratoddal/baratnoddel! :) de meg az elott mielott nem lesz nagyobb gond es be lehessen tomni! :) kellemetlen lesz utana mar legalab tudod hogy rendben van a fogad! :)
A szuleiddel meg ulj le beszelni is mond meg nekik hogy rosszul esik az hogy a sajat gyeremekuk egeszsegevel ennyire nem foglalkoznak!!!
Kitartas! :*
Fogérzékenységre hazsnálj Sensodyne rapid fogkrémet és menj el a kerületi fogászatra, mert ha nem csináltatod meg időben, akkor bizony már gyökérkezelni kell a fogad.
Fogtömést, gyökérkezelést, fogkő leszedést ott is megcsinálják ingyen, én sokáig jártam körzeti fogorvoshoz és semmi gond nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!