Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzósok! Titeket...

Fogszabályzósok! Titeket csúfoltak valahogy?

Figyelt kérdés
Május óta van fogszabim. Nagyon kellett már, nem is bánom, de sokat csúfolnak. Pl.:Vasfogú, drótszájú, gumiképű(gumiláncom miatt). Mást is csúfolnak?

2016. júl. 18. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra! Te változol, neked gyönyörű fogsorod és mosolyod lesz, de ők továbbra is idióták maradnak.
2016. júl. 18. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne is törődj velük, csak gyerekesek. A fogszabályzó szerintem klassz dolog, engem ugyan nem csúfoltak vele sosem, de nem is vettem volna magamra. Tudom, hogy jó cél érdekében van ott, ha másnak meg nem tetszik, az nem az én gondom.:)
2016. júl. 18. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem poenkodni szoktak..van ket fiu..egyebkent mindkettonek volt fogszabilya..es ok szoktak vasfogunak hivni neha plusz azzal poenkodik az egyik hogy azert a padot ne edd meg vagy osztalykirandulason a tanyert hagyd meg..szoval szorakoznak..igazabol csufolni nem szoktak de ha csufolnanak se erdekelne..itt a lenyeg az hogy miertje van a fogszabalyzonak..szep fogaink lesznek a tobbi bunko ember velemenyet meg meg se kell hallani:)Egyebkent is szerintem tok jol all mindenkin a fogszabalyzo..en a sajatomtol feltem hogy hogyan fog majd allni tuti rossz lesz..de imadom:)
2016. júl. 18. 23:38
 4/4 anonim válasza:
Barátnőmet kerítésnek "csúfolták", de azóta már lekerült a fogszabályzója xd
2016. júl. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!