Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 ora utan darabok a foghuzas...

2 ora utan darabok a foghuzas helyen?

Figyelt kérdés
2 oraja huztak ki a fogam , meg zsibbad mert 2 erzestelenitot kaptam.nagyon rossz volt a fogam, ropogott amikor szedte ki a doki. Most vettem ki a vattat, es latom, hogy vannam valami darabok a helyen... nem merem megpiszkalni. Nem szep egyaltalan! Miert lehet ez??
2016. júl. 18. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:

alvadt vér?

vérdugó?

Nem szabad piszkálni, öblögetni, szívogatni, mert különben újra vérezhet.

Majd pár nap múlva, ha már begyógyult, nézd meg újra és ha valami furát látsz, akkor menj vissza és kérdezd meg a dokid.

2016. júl. 18. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy foghúzás helye nem igazán szép sose. Az orvos látta és szerinte jó volt úgy, akkor ne kezdj el ezen agyalni. Igaza van az előzőnek, ne piszkáld, ne szívogasd, ne öblögess és akkor szépen begyógyul.

Persze maradhatott ott valami apró szilánk, ami nem látszott a vértől, de ezzel se kell foglalkozni egyelőre, jó eséllyel kijön magától, nekem is volt egy ilyenem, kb egy hét után egyszerűen kiesett.

2016. júl. 18. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem még két hónap után is hullott ki szilánk.

A foghúzás kvázi csonttörtés, ki tudja mi minden szakadt-tört ott el. Ez ilyen. Ne piszkáld. Ha nagyon fáj, nekem propolis segített, fülpálcika, és nagyon óvatosan csepegtesd rá.

2016. júl. 18. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem is szabad piszkálni! Az úgy a normális, ha ott van. Majd eltűnik, nyugi!
2016. júl. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!