Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés utáni fájdalom?

Fogtömés utáni fájdalom?

Figyelt kérdés

20 perce tömték, és nagyon fáj.

Ez normális?

Nagy lyuk volt rajta.

Ha tudom, hogy így fáj inkább kihúzatom, az nem fájt.

Még hat az érzéstelenítő, de bevehetek egy fájdalom csillapítót?

Demalgon vagy cataflam?

2016. júl. 12. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Cataflamot vegyél be miután kiállt a zsibbadás. Ha éjszaka is erős fájdalmad lesz, akkor menj vissza a fogorvoshoz. Nekem még soha nem fájt sima tömés után a fogam.
2016. júl. 12. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Így visszanézve, milyen tárgyilagos voltam fájdalom hatása alatt. :D

A doki szerint tényleg nagyon-nagy lyuk volt.

Tömés közben akkor fájt, amikor a fúró hozzáért az idegekhez(akkor elég kellemetlen volt)

Utána végzett, és ahogy felálltam a kényelmes fotelszerűségből, azonnal beindult.

Kb. 1 óráig tartott a fájdalom, ezt annak tudom be, hogy mégis egy traumát élt át a fogam, hiszen belefúrtak, odatömködtek valamit, stb.

Ahogy kiment az érzéstelenítő, ettem, bevettem egy demalgont és elaludtam. Leizzadva keltem fel(nálam ez jó jel, olyankor ha beteg vagyok is, az azt jelenti, hogy helyre jöttem)

Nem fáj már, és azóta sem, (lekopogom)

2016. júl. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!