Miután feltették a fogszabájzót még mikért kellesz fizetni?
Kellesz fizetni?? Ez meg milyen szóhasználat? Talán kell fizetned, vagy hasonlók. -_-
Fizetned kell a kontrollokért, meg majd a retenciós ívért is. Gumiról nem nyilatkozom, mert az nekem nem volt. Fogköztisztító kefét meg viaszt is kapsz Rossmannban, DM-ben, hasonló helyeken.
Nem, nincs ilyen használat itt :) Ok, hogy tájszólás, de írásban általában az irodalmi magyart szokás használni, mert így értjük meg egymást.
Nekem nem volt muszáj a viaszért sem fizetni azt mondta, hogy boltban is lehet kapni. Ott egyébként olcsóbb is. A az ívcsere, húzás stb, igen kell fizetni, de ez annyira fogorvosi függő, hogy mennyi, hogy azyt tényleg csak a dokid tudja megmondani, hogy mennyi.
Értem,köszi
Amúgy érdekes én beírtam ide hogy "kellesz" és van több is.Na mindegy nem akarok ezem veszekedni de ha most hirtelen így írtam ki a kérdést akkor az válaszoljon aki megérti ennyi.Nem is értem mi a probléma.
Pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__783796..
De rengeteg ilyen kérdés van még.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!