Elég hézagosak. Menj el fogorvoshoz minél előbb és ott mindent megtudsz.
2016. márc. 7. 13:30
2/8 anonim válasza:
Szia!
Hát tény, hogy nem a legszabályosabb a fogsorod, de szerintem nagyjából rendben van. Ha mosolygós, kedves arcod van hozzá, az simán ellensúlyozza azt a kis szabálytalanságot.
Viszont egy fogorvost kérdezz meg, hogy egészségügyi szempontból is jó-e így a fogaid elrendezése, mert ha nagyon torlódott, akkor könnyebben szuvasodik. Ha a fogorvos javasolja, akkor jó lenne megcsinálni még most, hogy nem vagy 18. Ebben az esetben nézz utána, hogy mennyi, és beszéld meg a szüleiddel, hogy ki tudjátok-e gazdálkodni. Ha nem, az sem katasztrófa, azért a rendszeres ellenőrzés és alapos fogmosás sokat segít.
2016. márc. 7. 13:34
3/8 anonim válasza:
A "nagyon csúnya" nem itt kezdődik, már ebből is látszik, hogy kedves kis arcocskád van, nem túl nagy egyenletleséggel a fogaknál. Hasonlót ismerősnél 2 év alatt (16-18 évesig) rendbe tette a fogszabályzó, amit csak éjszaka kellett viselni. Minél előbb menj el és beszéld meg a szakemberrel.
2016. márc. 7. 13:50
4/8 anonim válasza:
Bocsi, de engem nagyon taszít.
Van ahol hitelre is adják, kb egy év, de ez attól is függ milyen.
2016. márc. 7. 15:14
5/8 anonim válasza:
18 alatt még van rá támogatás! Addig érdemes megcsináltatni.
Felnőtt korban nagyon sok a befolyásoló tényező, de sokkal több idő, egy barátnőm már 3 éve viseli, talán jövőre leveszik neki.. :S
2016. márc. 7. 17:02
6/8 anonim válasza:
16 éves lányom alsó-felső fogszabalyzoja 27.000 Ft. Szerintem Menj fogorvoshoz.
2016. márc. 9. 00:12
7/8 anonim válasza:
Ha téged nem zavar illetve a fogorvos szerint ennek nincs túl sok következménye(szuvasodás) akkor ne menj. Viszont ha zavar akkor még 18 előtt próbálj belekezdeni :) mert 18 után nagyon sokba kerül ha akkor kezd bele az ember. Államin 20-30 ezerért vannak ívenként a fogszabik. Akár ha van lehetőséged most nyáron próbálj elmenni dolgozni ha tényleg nehézkes megoldani :) és ha 17 éves korodban kezdesz bele de 18.szülinapod után m3g kö
2016. máj. 11. 15:38
8/8 anonim válasza:
*még középsulis vagy akkor még támogatás megmarad :) szóval szerintem meglehet oldani hogyha akrod esetleg még megragadsz valamilyen jó lehetőséget is a nyárra ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!