Szerintetek segíthet még rajtam a fogszabályozó?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és eddig nem engedhettem meg magamnak a fogszabályozót. Ami probléma még, hogy rettenetesen félek a fogorvostól. A kérdésem az, hogy 19 évesen, tömött metszőfogakkal ajánlott-e a fogszabályozás. Képért priviben.2016. jún. 26. 10:18
1/2 anonim válasza:
Ohohó, nekem örökletesen romlékonyak a fogaim, ne tudd meg hány tömött fogam van, de én így is bevállaltam, mert ha úgy hagytam volna, még tovább romlanak a fogaim. De ezzel nincs is gond, egy fogorvos sem szólt eddig érte. Szerintem igen, vállald be, bár nekem az arcomat kissé, ha mosolygok látszódik, hogy aszimmetrikussá tette az állvonalam. Nem baj, legalább már mosolyoghatok. A környezetemben több ember is bevállalta ilyen korban, és senki nem bánta meg. Még büszke is voltam magamra, mert én kezdtem el a közösségünkben, majd ezután négy másik ember is megcsináltatta utánam, addig nem mertek belevágni. És ne félj, sok egyetemistával is találkozok, akik fogszabályzósok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!