Hol érdeklődjek a TB-s fogszabályozó iránt?
16 éves fiú vagyok, és még a nyár előtt vagy nyár elején szeretnék várólistára kerülni, mert nem fogok kifizetni egy vagyont 18 éves korom után. Nyíregyháza közel van.
Ezen a környéken hova érdemes mennem, ahova ha egyedül megyek, akkor is komolyan vesznek? Mármint, hogy bemegyek, és érthetően elmondanak mindent. Már idegesít, hogy itthon ülök 16 évesen, és annyit nem tudok, hogy hova kell ilyen ügyben menni.
Nem tudom, mennyit kell rá várni, nem is érdekel, csak szeretnék már felkerülni a várólistára, hogy azért valamire várjak, és ne a semmire. Mert mindenképp akarok fogszabályozót. Kövezzetek meg, de amit én elsőnek megnézek valakin, az a foga. Felőlem legyen akármennyire szép...
Egyébként tartósbeteg vagyok, ha ez számít valamit.
Valószínűleg nem, de annak, hogy nekem nincs meg a fél tüdőm, és annak, hogy én 30 forintért járok busszal, köze van egymáshoz, akkor ennek miért ne?
A körzetis fogorvosod (aki a te esetedben lehet ifjúsági vagy iskolafogászat) ad beutalót és elmondja hova és mikor kell menned.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, ez milyen régen volt? Csak mert az a 30 ezer forint jól hangzik, nagyon bízom benne, hogy olcsón megúszom.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként júliusban töltöm a 17-et, érettségizni pedig kb. 20 évesen fogok, mert 5 évesen vagyok gimnáziumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!