Gyulladt ínyről szednek le fogkövet?
A fogkövet nem az ínyről, hanem a fogról szedik le.
És igen, ezt gyulladt ínynél is megcsinálják.
A fogról szedik le, az íny alá is bemennek, mert ott is van.
Nekem is az egész be volt gyulladva, megcsinálják akkor is mert az irritálja, a baciktól gyullad be. Sajnos nem fog elmúlni mástól. Ha úgy látja a doki kapsz érzéstelenítőt, nekem nem kellett pedig én aztán nagyon parázós vagyok, 1 kis nyugtató alap sajnos. Leszedte 2x, 3. alkalommal csak ahol még talált és lepolírozta. 1 hónap múlva kontroll és akkor mondta hogy teljesen lecserélődött a szövet, szép halványrózsaszín azóta.
Ha hajlamos vagyok akkor 4-6havonta fogkőleszedés (én is 6 havonta járok) elektromos kefe, mosás lehetőleg minden étkezés után, az esti a legfontosabb, után nincs evés, csak tiszta víz max, doki által megtanított(kérd meg hogy mutassa meg) módszerrel , puha sörtés soft legyen a fej, parodontax fogkrém, corsodyl heti 1x, fogselyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!