Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet kérni a fogorvost, hogy...

Lehet kérni a fogorvost, hogy csak alul szedjen fogkövet? Magán vagy sztk, hol jobb?

Figyelt kérdés
Felül lukasak a fogaim és fájnak,ezért szeretném csak alul ahol dörzsöli a nyelvem. Tudom,a lukas fogak is meg lesznek csináltatva majd.
2016. ápr. 13. 06:44
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Lehet.
2016. ápr. 13. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
De miért nem csináltatod meg előbb a fogaidat és csak az után leszedetni a fogkővet? Igy nem kell kétszer vissza menni. Főleg ha fájnak is, az már nagyon nem jelent jót.
2016. ápr. 13. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem csinálta meg amíg rendbe nem tette a többit (egy gyökérkezelésem volt). Mert a fogkőleszedésnél rengeteg baci szabadul fel, ha az belemegy egy lyukba, az nagy bajt tud okozni!

Én sztk-ba járok, a dokimnak van magán része is, de mikor mentem megtudtam tőle, hogy ő a körzetim, ellátott tb-re és azóta is hozzá járok. Vittem azért neki csokit, teát, hisz rengeteget spórolt nekem.

2016. ápr. 13. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy csak alul szeretnéd leszedetni a fogkövet. Csináltasd meg a lyukas fogaidat előbb, ne várj addig míg ki kell húzni őket főleg, hogy fáj. Ne félj, elérzéstelenítenek nem fog fájni, ha mégis akkor szólsz és kapsz még érzéstelenítőt.
2016. ápr. 13. 13:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azért félek mert az érzéstelenítőtől hányok meg elájulok szó szerint. Az állkapcsom meg kiugrik a helyéből és sokáig nem birom nyitva tartani,főleg hogy kiakad az ízület. Ezt is hol kezelik vajon meg hogyan? Senki nem tudott ebben még segíteni, megműtik vagy mit tudnak?
2016. ápr. 13. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam, fogkőnél nem volt érzéstelenítés, pedig kb nincs fájdalomköszöböm :D de nem fájt tényleg, csak a vizet éreztem. Amúgy próbálj meg orron keresztül lélegezni, becsukott szemmel, az első 2 alkalommal én kaptam a dokitól pluszba egy szem Xanaxot (gyökérkezelés 3 alkalom volt), fél órával kezelés előtt, semmi gondom nem volt így, a 3. alkalommal már nem kellett, mert nem féltem!

Nekem 3 kezelésem volt a fogkő is, mindig végigment a két íven, de csak 10perceket, mert nekem is nagyon fáj az állkapcsom a sok nyitvatartástól és feszítéstől. Amúgy kézzel jelezheted ha úgy érzed elfáradt a szád, fáj.

2016. ápr. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!