Lehet kérni a fogorvost, hogy csak alul szedjen fogkövet? Magán vagy sztk, hol jobb?
Nekem nem csinálta meg amíg rendbe nem tette a többit (egy gyökérkezelésem volt). Mert a fogkőleszedésnél rengeteg baci szabadul fel, ha az belemegy egy lyukba, az nagy bajt tud okozni!
Én sztk-ba járok, a dokimnak van magán része is, de mikor mentem megtudtam tőle, hogy ő a körzetim, ellátott tb-re és azóta is hozzá járok. Vittem azért neki csokit, teát, hisz rengeteget spórolt nekem.
Amikor én voltam, fogkőnél nem volt érzéstelenítés, pedig kb nincs fájdalomköszöböm :D de nem fájt tényleg, csak a vizet éreztem. Amúgy próbálj meg orron keresztül lélegezni, becsukott szemmel, az első 2 alkalommal én kaptam a dokitól pluszba egy szem Xanaxot (gyökérkezelés 3 alkalom volt), fél órával kezelés előtt, semmi gondom nem volt így, a 3. alkalommal már nem kellett, mert nem féltem!
Nekem 3 kezelésem volt a fogkő is, mindig végigment a két íven, de csak 10perceket, mert nekem is nagyon fáj az állkapcsom a sok nyitvatartástól és feszítéstől. Amúgy kézzel jelezheted ha úgy érzed elfáradt a szád, fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!