Itt ulok a fogorvosnal mit tegyek hogy ne legyek ennyire ideges?
Figyelt kérdés
Mobilrol vagyok2016. jún. 15. 14:23
1/11 anonim válasza:
Csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz, nem fogsz fájdalmat érezni, gyorsan túl leszel rajta és mosolyogva fogsz kijönni, nálam ez bevált.
Esetleg ha van ott még valaki beszélgess vele, az is eltereli a figyelmed.
2/11 anonim válasza:
Belénk ültetett gondolat, hogy a fogorvosnál idegesnek kell lenni. Ne legyél az, mert nincs miért. ennyi.
3/11 anonim válasza:
Még mindig ott ülsz, vagy már túl vagy rajta?
4/11 A kérdező kommentje:
ITT ulok mar egy oraja pedig idopontra jottem szoltam is nekik megse hivtak meg be
2016. jún. 15. 15:06
5/11 A kérdező kommentje:
Itt egy no aki kesobb jott mint én es mar azt is behivtak nevetseges😂
2016. jún. 15. 15:11
7/11 A kérdező kommentje:
Ja ja, ez a várakozás volt car nagyon kezelés nem is fajt
2016. jún. 15. 21:39
9/11 anonim válasza:
Akkor legközelebb már nem kell félned.
10/11 anonim válasza:
Sok múlik egyébként magán a várótermen is. Ahova én járok, ott van egy kényelmes kanapé, festmények a falon, újságok, és egy tévé amit te magad kezelhetsz. Tehát olyan érzés mintha egy nappaliban ülnél, és egészen meglehet feledkezni róla, hogy fogorvosra vársz. A tévén nem szoktunk összeveszni, az orvos eleve nem hív oda annyi ember egyszerre, hogy dugig legyen a szoba. Egy-két ember ül ott egyszerre általában, tőlük meg megkérdezem hogy zavarja-e a tévé, de nem szokta őket zavarni. És nem drága hely, egyáltalán nem luxus árban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!