Szerintetek mitől fájhat a fogam!? A fogorvosnál nem tudtunk rájönni melyik faj. Mi legyen most!?
Figyelt kérdés
Adott ide a fogorvos hideg sprayt, hogy probalgassamnmar kitapasztalbi hogy melyik fogam a hunyó, de most sem sikerult meg kitalálni. Viszont iszonyatosan fáj. Nem tudok most sem aludni 😞 mit tegyek? 😞2016. máj. 25. 02:36
1/6 anonim válasza:
Egy jó kis panoráma fogröntgen? Ott sok minden látszik.
2/6 anonim válasza:
Ütögetésre, nyomásra sem érzékeny valamelyik?
3/6 anonim válasza:
Irány egy másik fogorvoshoz. Kissé furcsa, hogy nem küldött el röntgenre.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is keress egy másik fogorvost,röntgent mindenképpen kellett volna csinálni, és ott látszik a gyulladás.
5/6 A kérdező kommentje:
Ütögetésre, ráharapásra sem fáj, csak úgy egyszerűen mégis fáj... Próbáltuk ugy is, hogy meleg vizzel öblögettem, hogy megfájduljon, hogy aztán hideg sprés vattával melyikre enyhül.
Azt mondja hogy biztos hogy be van gyulladva a fogbél, ah ilyenek a tünetek és gyökérkezelni kell, amelyik a hunyó. De egy látszólag egészséges fognak mitől lehet begyulladva a fogbele? Egy kicsi lyuk van rajta, de ez még nem jelentené azt hogy a fogbél is be van gyulladva... Vagy sajoghat így egy fog ha csak a felületén van egy kis hiba?
2016. máj. 25. 14:07
6/6 anonim válasza:
Ha a felületén látsz egy pici lyukat, akkor beljebb lehet nagyobb is a szuvasodás, de nekem volt már látszólag teljesen egészséges fogamnál is gyökérhártyagyulladás, az iszonyú fájdalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!