Felháborító a magyar egészségügy! Ti mit gondoltok erről ami tegnap történt velem?
Egy faluban lakom, tőlem 17 km-re van egy kisváros. Évek óta oda járok fogorvoshoz. A hétvégén letörött a fogam és mondom elmegyek megcsináltatni. Ez a kisváros egyben a szülővárosom is és ugyanaz a megye, mint amiben a falum is fekszik. Bemegyek a fogorvoshoz, adom neki a TB kártyámat és a lakcímkártyám, majd közli, hogy másik körzethez tartozik a falum. Fél éve még leszedte a fogkövem. Annyira ledöbbentem nem is tudtam mit válaszoljak. Azt mondja, hogy megcsinálja a fogam, de TB-re nem tudja csak, ha fizetek. Mondom köszönöm, de akkor úgy nem. Nos a falumban van fogorvos heti 1x. A kisvárosban meg minden nap van. Most a félig letört fogammal várhatok egy hetet mire megcsinálják.
MIRE FIZETEM A TB-T? Mire vonja a magyar állam, ha egyszerűen magyar földön a szülővárosomban le sem szarnak????
hát ez a magyar állam, magyar egészségügy...elég szégyen!!!!
de hajrá... még több stadiont -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!