Hogyan használjam az Elmex fogkrémet és szájvizet?
Na az a helyzet, hogy ma bevásároltam Elmex termékekből. A Sensitive (zöld) termékcsaládot választottam enyhe érzékenység, és foggyengeség miatt.
Vettem szájvizet, és még Elmex Sensitive fogkefét is.
Viszont a fogkrémből láttam, hogy két fajta van. A Sensitive Plus és Sensitive Professional.
A Professionalt hoztam el, de most olvasom, hogy óvatosan fel kell vinni a fogra, és beledörzsölni, fogkefével óvatosan "mosogatni".
A kérdés az lenne, hogy akkor ezt most használhatom rendes fogkrémként, és ugyanúgy tisztíthatok vele a lepedék miatt, vagy ez nem arra való, és kell mellé külön tisztító fogkrém? Ha így van, akkor a Sensitive Plust és Professionalt együtt kell használni? A Plussal alaposan megmosni, a Professionallal pedig bedörzsölni? Vagy maga az Elmex az nem is alapos tisztításra lett kitalálva?
Az válaszoljon, aki ismeri, és tudja a különbséget az általam említett termékek között, nem csak annyit, hogy "zöld mindegyik", és akkor pontosan hogy is használjam.
Ami eddig megvan, az a Professional és a szájvíz.
Ha szükséges, veszek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!