Szerintetek ezzel el kell menni fogorvoshoz vagy nem? (kép, bölcsességfog)
Figyelt kérdés
Két hónapja bújt ki először, aztán időnként, nő időnként nem. most 2 napja megduzzadt körülötte az ínyem és fáj. A fogorvostól rettegek. Ez csak azért van mert nő és ilyenkor ilyen vagy azért mert valami baj van vele?
2016. máj. 24. 19:42
1/3 anonim válasza:
Ez csak nő, azért fájdogál. Nekem pont ugyanezt csinálták, sőt csinálják, mert alul már két éve nő, de még mindig nem bújt elő rendesen. Sajnos ez ilyen, időnként kellemetlen, fáj, de a fogorvosom nyugalomra intett, hogy majd foglalkozik vele, most nem bántja, mert nincs vele baj.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. máj. 24. 19:50
3/3 anonim válasza:
pár évig kínlódtam vele. rendszeresen előbújt, majd ráhúzódott az ínyem. (nem volt elég a hely neki.) aztán egy idő után kissé ferdén ugyan, de utat tört, és azóta rendben van. amúgy csak tükörben látszik a leghátsó fog, szóval nem gáz.,nekem ennél durvábban festett. egyszer fel is vágták, h legyen helye...
a tiéddel nincs gond szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!