Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lesz a száj ph értéke...

Mitől lesz a száj ph értéke normálisabb?

Figyelt kérdés
milyen ételektől lesz kevésbé savas a kémhatása?
2010. ápr. 10. 04:47
 1/7 anonim válasza:
Egy kis Himalája sótól (mondjuk paradicsomra szórva). Amúgy javaslom, hogy nézz utána dr. Robert O. Young új sejtbiológiájának. Nekem sokat segített, már a felére tudtam csökkenteni az inzulinadagom, és híztam is... Most végre normális a testsúlyom. Szóval ha "elsavasodásban" szenvedsz, nagyon jó módszer.
2010. ápr. 18. 09:17
 2/7 anonim válasza:
Ja, és főleg a "zöldektől" lesz lúgosabb, mint pl brokkoli, saláta, uborka, spenót, hagyma. De persze nyersen, mondjuk salátának leöntve egy kis hidegen sajtolt olajjal (tökmagolaj, lenmagolaj, olivaolaj) és fűszerekkel. Egy pár csepp citrommal ízletesebbé teheted. De eheted turmixként is. Az a lényeg, hogy főleg nyers legyen, max 15 párolás.
2010. ápr. 18. 09:20
 3/7 anonim válasza:
*salátának elkészítve
2010. ápr. 18. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
ha mar a "feher mergeket" mint cukor es finomitott liszt elkerulod, sokat ettel a szad ph ertekenek megorzeseert.
2010. ápr. 19. 17:47
 5/7 szexiboj válasza:
50%

Sperma

Kérsz tőlem egy kicsit? =)

2010. ápr. 20. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:

:)

nem hinném h az savasodás gátló lenne, meg gyulladás csökkentő :)

2010. ápr. 20. 19:14
 7/7 szexiboj válasza:
Azért próbáld ki :D
2010. aug. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!