Be volt gyulladva a fogam és mondta az orvos, hogy gyökérkezeltetni kell, mit csináltak most vele szerintetek? Többi lent
Figyelt kérdés
kaptam érzéstelenítőt, utána pedig elkezdték fúrni a fogam, viszont utána nem tudom mi történt, mivel becsuktam a szemem és nem is kérdeztem rá, annyit tudok, hogy pénteken kell visszamennem
szóval már most kiidegelték vagy csak raktak bele egy gyógytömést ami enyhíti a fájdalmat?
még talán annyira emlékszem, hogy mintha ilyen csavarokat tett volna bele (lehet hülyeséget mondok), olyan érzésem volt
2016. máj. 18. 14:30
1/4 A kérdező kommentje:
ez a fog egy lyukas fog volt, kb 2éve lyukas és 1 hete kezdett el fájni, azért mentem fogorvoshoz
2016. máj. 18. 14:34
2/4 anonim válasza:
Ha csavarokat éreztél benne, akkor szerintem kitisztította a gyökércsatornát és tett bele valamilyen ideiglenes tömést, ha legközelebb mész, akkor lehet megint tisztítja még.
3/4 anonim válasza:
Azzal kezdik, hogy igyekeznek kipucolni mindent a gyökerekből. Ehhez használnak ilyen tűket meg gyökértágítót meg ilyen-olyan vegyszereket, aztán nem mindig zárják le egyből gyökértöméssel, hanem tesznek bele ilyen fertőtlenítő-gyulladáscsökkentő anyagot és ideiglenesen lezárják, aztán a következő alkalommal kb ugyanaz fog történni, mint most és végül betömik véglegesen.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, azért is kérdeztem, hogy akkor a 2. alkalom fájdalmasabb lesz e, de akkor megnyugodtam :)
2016. máj. 18. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!