Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bright White-ot használhatok?...

Lakatos Krisssztofer kérdése:

Bright White-ot használhatok? Többi lent!

Figyelt kérdés

Használhatok-e BrightWhite fogfehérítőt?

Mert írva van a hivatalos weboldalukon, hogy CSAK egészséges fogakra!

Nekem van kettő ami lyukas, de már van időpontom tömésre! És a fogaim görbék is, hogy ez akadály e hogy brightwhite-ot használjak? Mert szeretném ha legalább nem egyenesek legalább fehérek lennének! 17 éves vagyok!

Nagyon elszíneződöttek a fogaim, dohányzok, kávezni nem kávézok.. Köszönöm a válaszokat előre is!

20alkalmas Bright White csomagot vennék! Pontosabban ezt : [link]

2016. máj. 17. 15:47
 1/1 anonim válasza:
Egyaltalan nem hasznal!! En is a 20 alkalmasat vettem meg 25 ezer ftot fizettem ki erte tok feleslegesen mert egy 1000 ftos 3ds fogfeheritos fogkrem tobbet er mint ez a sz*r raadasul mikor megirtam az oldalukra azonnal toroltek tiltottak!!! A sztarokat is nagyvaloszinuseggel lefizetik, hogy reklamozzak a nagy termekuket!! Szoval abszolut nem ajanlom!!!:(
2016. jún. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!