A fogaim mikor cukorbeteg lettem nagyon elkezdtek rohadni hiába mostam rohadtak és most már teljesen . és szeretnék egy teljes új fogsort (külön koronák) de sokan mondták hogy ezt úgy csinálják hogy többször bemegyek és úgy külön külön csiszolja le?
Figyelt kérdés
de én úgy szeretném (nem szeretnék fogak nélkül rohangálni sokáig) hogy elmegyek a fogorvoshoz 1 elaltat 2 1be lecsiszolja az egészet és ott akkor le is veszi a mintát és aztán már csak addig kell várnom még készen nem lesznek és aztán egy alkalommal fel is rakja az egészet a fő kérdés hogy van e ilyen lehetőség magyarországon vagy legalább ehhez hasonló ?2016. máj. 15. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!