Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon faj a fogam, begyulladt...

Nagyon faj a fogam, begyulladt. Diflam 50mg szedek rá. Az van ra irva hogy maximum 3. Mar bevettem harmat. Hajnalba tuti fajni fog, akkor bevehetek még egyet? Fel 8kor vettem be a 3. at, remelem legalabb 11ig hatni fog.

Figyelt kérdés

2016. máj. 4. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Ha gondolod privatba ird meg a bankszamlaszamod es utalok annyit hogy huzasd ki.
2016. máj. 6. 10:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, koszonom, de ezt nem fogadhatom el, kibirom ameddig kell!! :)
2016. máj. 6. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
hmmmmmmmm 11.-es, tudod, azért tudtam ilyen jól a szegfűszeges megoldást, mert nekem is van egy kitöredező fogam, ami egyre érzékenyebb és kkhhhh.... hmmmmm.... szóval, nekem sincs pénzem fogorvosra :D
2016. máj. 6. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Amúgy komolyan, baráti jótanács:

Nyilvánosan senkinek ne ajánj fel segítséget, mert rád szoknak, aztán majd nem győzöd elhajtani a jótékony célra adományt gyűjtőket.

És ne közvetlenül a segítségkérőnek küldd a pénzt, hanem a leinformálható konkrét projektre. Pölö ne küldd a pénzt ellenőrizetlenül, hanem áruld el, hogy a fogorvos hová küldheti neked a számlát. Ő meg tudja becsülni a várható összeget, amit te aztán jóváhagyhatsz. És amint a pénzed megjött (nem a betegnek, hanem a fogorvosnak,) elkezdheti a fogat ellátni.

2016. máj. 6. 11:17
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia, ha fáj még a fogad próbáld meg gingisollal ecsetelni, kicsit lezsibbasztja és gyulladás csökkentő is. Mikor nekem fájt én nem öblögettem vele, csak rácsepegtettem az ínyemre. Tudom milyen rossz, rettenetesen tud fájni. A dalacin pár nap alatt lehúzza majd a gyulladást, addig is cataflam, fortedol, xilox. Jobbulást kívánok! :)
2016. máj. 6. 19:38
 16/21 A kérdező kommentje:
Diflamot es dalacint szedek egyutt. Igy adtak a patikába. Mostmár egy kicsit jobb, napi 3-4 diflam helyett elèg egy meg esetleg hajnalba még egy. Még meg van dagadva az arcom. Remelem elmulik lassan.
2016. máj. 6. 19:50
 17/21 anonim válasza:
Diflam,dalacin mind a ketto gyulladas csokkento? Biztos lehet azt egyutt szedni ?
2016. máj. 7. 21:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ezt adtak en egyutt szedem
2016. máj. 7. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
A Dalacin egy antibiotikum. Egyébként vényköteles, nem adnak csak úgy.
2016. máj. 7. 22:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Volt receptem dalacinra mult honaprol. Mindig ki iratom a tobbbi gyogyszerrel egyutt.
2016. máj. 8. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!