Nagyon faj a fogam, begyulladt. Diflam 50mg szedek rá. Az van ra irva hogy maximum 3. Mar bevettem harmat. Hajnalba tuti fajni fog, akkor bevehetek még egyet? Fel 8kor vettem be a 3. at, remelem legalabb 11ig hatni fog.
Koszonom nektek! Az a baj h napkozben muszáj a 3 szem, nagyon nehezen birom igy is, de akkor a hajnalival 4 lesz màr!
Kedves 2.: nagyon koszonom, tegnap este pont ugy probaltam ahogy irtad, napkozben bevettem a 3 szem diflamot es este 9korul cataflant, de nekem az már nem hat csak kb egy ora mulva, nagyon keves ideig.
A doki az maga a rémálmom, rettehek tőle. Az állkapocs csontom már jobban fáj mint a fogam...
Nem hangzik jól, hogy szenvedni fogsz még keddig.
Menj el fogorvoshoz, körzetihez és kérj gyógyszert. Nem kell csinálnia semmit mond meg, hogy magánhoz mész kedden, de adjon gyógyszert ami jó a fájdalomra és a gyulladásra. A gyulladásra gyakran adnak gyógyszert és sokszor csak utána kezelik a fogat. Igy kedden amikor mész a magánhoz már csökken a gyulladás, egyből tudják kezelni a fogat.
Rohanás fogorvoshoz.
De addig is HELYI érzéstelenítésre a következő (mert én csak a célirányos módszerekben hiszek, "általános" fájdalomcsillapítók helyett.)
Vegyél bioboltban gyógyszertári(!) minőségű szegfűszeg olajat. (Nem az illatosítót a virágárusnál, hanem a drágát de tisztát.) Fogj egy új fogkefét és csepegtess a szegfűszeg olajból 2-3 cseppet az elejére. Hajolj a csap fölé, és a gyulladt részt dörzsöld be.
Ömleni fog belőle a vér, de ez most jó, mert kimossa a gyulladást. Fájdalmat is enyhít. Maró hatása miatt kis felületi sebeket fog hagyni, és még sokáig vérezni fog, viszont a gyulladástól garantáltan megszabadulsz, szóval mindenképp megéri a kellemetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!