Fogtöméshez mindig adnak érzéstelenítőt? Mennyire fáj?
Nem adnak érzéstelenítőt.
Kifúrja, ez egyáltalán nem fáj. Aztán kitisztítja( nem tudom hogy én semmit nem szoktam érezni, olyan mintha levegőt fújnának be) aztán betömi, ez sem szokott fájni. Egyáltalán nem fáj.
Nem mindig adnak.Illetve ha kérsz adnak
A kis lyuk nem igazán fáj, de ha nagyobb akkor bizony van egy-két másodperc amikor a szemem kigúvad :)
Köszi a válasz mindenkinek. Igazából 2 fogamon van lyuk. Az egyik amit írtam, hogy egy nem túl nagy és nem is mély sötétbarna folt. Meg a másikon van egy gombostűfejnyi lyuk, de nem is barna, semmi elszíneződés nincs rajta, de asszem az már régóta megvan és nem mondott rá semmit a doki.
Csak mindig attól félek, hogy úgy járok, hogy a felszínen kis lyuk, belül viszont elhal a fog. :S
Mindenképpen elmegyek fogorvoshoz vele, nem olyan vészes, de inkább most csináltatom meg, mint hogy később nagyobb baj legyen. Azért remélem 1-2 hónap nem gond, mert mire időpontot kapok, meg vizsgaidőszak, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!