Fogtöméshez milyen érzéstelenítőt adnak?
Figyelt kérdés
Fáj amikor beadják az érzéstelenítőt? És mennyire érzésteleníti el? Mert az én fogorvosom nem ad, és elég kellemetlen amíg fúrja. Ráadásul most még ki kéne húzni egy fogamat, de az a túloldalon van. Akkor oda is külön kell szuri (vagy egyátalán szurit adnak?)2009. nov. 8. 20:14
1/6 anonim válasza:
Nem hinném,hogy egyszerre csinálja a két oldalt,de ha igen,akkor külön-külön ad szurit.Előtte kérhetsz zsibbasztó zselét,az enyém ad,de a nevét nem tudom.A zselével már nem érezni a szúrást.
3/6 anonim válasza:
lodikaint ált, én töméshez is kérek. egy fogamat fúrta lidokain nélkül, akkor mondtam, hogy soha többét enélkül
4/6 anonim válasza:
töméshez lidocain, ultracain
foghúzáshoz ultracain, mert az nagyobb vértelenséget okoz, több benne az adrenalin
van még a marcain, de ezt ritkábban alkalmazzák
egy leendő fogorvos
5/6 anonim válasza:
egyébként igen, fáj amikor beadják az érzéstelenítőt, főleg szájpadlásba, de utána semmit nem érzel (ha elég az adag)
és mindig kérj érzéstelenítőt. utolsó voltam
6/6 anonim válasza:
húú hát nekem lukas volt fölül középen a fogam és kifurta érzéstelenitő nélkül,mert a doki azmonta hogy nem fáj...ja perrsze,iszonyat volt nagyon fájt .ha most mondaná nekem a doki hogy meglehet menteni a fogam egy töméssel akkor inkább kihuzatnám!mikor nekem huzták a fogam aakkor sokkal jobban fáéjt a szuri mint a huzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!