Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ki bír esni a fogam?

Ki bír esni a fogam?

Figyelt kérdés

13éves vagyok,jobb oldalról(középről)a 2.fogamból hátulról lé tőrt egy darab(és ez egy kicsit látszik elölről) ugyan is tönkrement(mármint h fekete volt

Illetve kérdésemhez tartozik hogy még e lehet teljesen javítani

Bocs h nem nagyon tudtam megfogalmazni,nem érték ezekhez bocsi.......:\

2016. ápr. 24. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj! Szerintem értelmetlen a kérdésed. Kicsi az esély hogy itt fogorvosok fognak neked válaszolni. Vagy ha mégis hozzáértő személy válaszolna, látatlanban nem tudna a fogadról és a fogadat tartó ínyedről nyilatkozni
2016. ápr. 24. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs...
2016. ápr. 24. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el mielőbb fogorvoshoz, lehet meg lehet menteni, de majd a fogorvos megnézi és megmondja, hogy mit lehet tenni vele.
2016. ápr. 25. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szuvas, letört nyilván kihúzza, de ezt ugye csak a fogorvos tudja megmondani hiszen ő látja és ért hozzá. DE, ne halogasd mert az is lehet, hogy még megtudja menteni. Viszont minél később mész annál nagyobb az esélye, hogy húzás lesz belőle. Sok sikert.
2016. ápr. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!